Lägerplan FWO Camps 21-22

Kontaktuppgifter till anhörig

Youth Academy – träning för U12, U14 och U16

Här kan du anmäla dig till våra Youth Academy läger.

Vårt fokus är mängden träning och antal dagar på snö.
Du väljer läger i rullmenyn vid anmälan. 

2023
Winter Games Sälen 12-15 april

Allmänt:
Tränare under lägren är Fredrik Litzén. Vi inom 10kAlpine jobbar för en långsiktig och inspirerande miljö i backen för våra deltagare. Man känner igen sig på våra läger då ledorden är desamma oavsett i vilket sammanhang man deltar.

  • Långsiktighet
  • Tro
  • Kontinuitet
  • Ägarskap
  • Trygghet

Hos oss kommer inga specifika quickfix kommuniceras. Vi ser till helheten och där man lämnar skidbacken som en bättre skidåkare än när man kom. Vi åker mycket, vi åker fritt, vi åker varierat och vi åker framför allt anpassade banor till kunskapsnivån.
Frågor: fredrik.litzen@10kalpine.com

 

Anmälan
I samband med anmälan tas en bokningsavgift på 500 kr ut. Slutbetalning sker 10 dagar innan lägerstart. Man är inte anmäld innan bokningsavgiften erlagts. Man får inte tillträde till läger innan full betalning erlagts.

Kostnad
850 kr/ dag
För Youth Academy-medlemmar:
570 kr/ dag
20 000 kr/säsong

Frågor
För detaljfrågor kontaktar ni ansvarig för lägren: fredrik@10kalpine.com

Våra Camps
är ett koncept där man kan åka med oss utan att vara säsongskund eller ingå i andra träningsgrupper. Passar med andra ord de som önskar komplettera klubbens egna aktiviteter alternativt eller andra som önskar en boost i åkningen.

Lägren är öppna för åkare från U12-U16.  Beroende på antal kommer vi dela upp grupperna efter ålder så att varje deltagare får rätt träning efter färdighetsnivå.