Win as a team- loose as a team
Win as a team- lose as a team

Efter en veckas fartträning och tävling var det dags för en träningsvecka. Med annalkande norrlandstävlingar valde vi Storklinten som lämplig arena. Service och backe var mer än tillfredsställande och utvecklingen på åkarna stor.

Amanda Sannicolo i Storklinten på ytterskidan

Man ser ett tydligt mönster på att utvecklingen är bättre i trygg miljö. Här kunde vi med obegränsad tillgänglighet åka och variera graden av utmaning för alla individer. Stort tack till hela teamet runt anläggningen.

Tävlingarna har börjat bra med fina arrangemang i Luleå där vi precis avslutat 2x FIS för damerna och 2x ENL för herrarna. Bilden ovan togs igår efter att Per Widmark och Nicke Ekstrand lyckats erövra sina första pallplatser på junior/ seniornivå. Lika eller ännu mera glädjande var att se Ellie Nordberg göra debut som junior med nummerlapp på. En sur hjärnskakning har omöjliggjort åkning men nu var det alltså dags. Glädjen var stor när alla gruppens åkare tog emot henne efter första åket.

Per på pallen. Kul namn.
Nicke i fint sällskap.

Idag är det eftermiddagstävlingar i Arvidsjaur för både damer och herrar. Här kommer vi att få testa vår åkning mot ännu bättre åkare vilket vi ser fram emot.

See ya later Indiana!