A-Team

10K Alpine A-team är vårt eftergymnasiala alternativ för fortsatt elitsatsning, efter dina 3 år med Race Academy.

Ny tränare
Magnus Brodin

A-team
För våra åkare som gått ur gymnasiet siktar vi på att erbjuda ett program som leder mot internationell etablering. Huvudtränare för denna grupp blir Tärnabysonen Magnus Brodin, de senaste sex åren aktiv som ansvarig för några av Finlands bästa alpina herråkare. Magnus har ett långt förflutet i skidbacken och förknippas med offensiv, stor utveckling, goda resultat och ett bra tryck i träningen. Att han kan dra en rolig historia och bidra till skratt och god stämning tycker vi också är värt att betona.
Gruppen siktar på att samla åkare från både Sverige och övriga Skandinavien. Vi är i långt gångna samtal med ytterligare en aktör för att kunna dela gruppen i herr och dam men här är vi fortfarande inte helt framme.
Vi har satt ett tak på tolv åkare innan detta samarbete är säkrat.

Den 1 juni kommer vi att meddela vilka som ges en plats i A-Team säsongen 24–25. Säsongen startar 1/6 och gäller under ett år. Skicka din ansökan nu till jorgen@10kalpine.com.
Ansökan skall innehålla e-postadress, telefonnummer samt referens till nuvarande tränare med telefon även till hen.
Vid frågor hör av er!
1st of June we will announce who has a place in A-team the upcoming season (24–25). Our season starts 1st of June and goes until 31st of May 2025. Send your application to jorgen@10kalpine.com. In your application, please include e-mail, phone and your current coach/ reference with phonenumber.”

Questions?
Jörgen
+46 (0)70 633 01 93, jorgen@10kalpine.com

Jonas
+46 (0) 70 218 29 43, jonas@10kalpine.com

Magnus
+46 (0) 70 544 48 85, Mange.brodin@gmail.com

Följ oss på
IG @10KAlpine
FB: 10K Alpine